fredag den 4. november 2011

noget om slanger og krøjerkugler

Nu har jeg så krøjerkugler overalt i stuen. Og det til trods for at jeg har passet sådan på ikke at svine med dem! Er det ikke bare altid sådan? Nå, men Lauges slange er endelig snart færdig, så den skulle jo have fyld. Og krøjerkugler gør sig jo godt til en slange. Jeg har syet en gammel tyk nylonstrømpe sammen, så den var lang nok til slangen og så skulle slangen så "sluge" den :-) Det lignede næsten at den var ved at skifte ham.

Til at fylde slangen, havde jeg først prøvet at bruge en tragt! DET DUR IKKE, for de bliver totalt elektriske og ville ikke falde gennem hullet i tragten. Så jeg måtte i gang med at tænke kreativt! Det blev til en tragt lavet af et toiletrullerør og et kaffefilter, - og det virkede efter hensigten, da kuglerne ikke blev elektriske når de rørte pappet. Nu mangler jeg bare at hækle hovedet sammen og fylde det sidste fyld i hovedet. Så skal i nok få resultatet at se.


Nu skal jeg sy stropper på Theas termosæt og så kommer hendes mor lidt senere. Så skal vi en tur i gårgaden tror jeg. Og hygge lidt inden børnene skal hentes. Jeg skal vist lige huske at flytte krøjerkuglerne inden de kommer hjem..... Medmindre det var nu vi skulle lave nisselandskab??? :-)

torsdag den 3. november 2011

Lige ved og næsten...

Jeg har arbejdet på et termosæt til min veninde Stines dejlige datter Thea. Det er nu næsten færdigt, - der mangler kun stropper på bukserne (fordi jeg løb tør for elastik)

Jeg synes lige i skal se det, det er blevet ret flot. Nu håber jeg bare at hendes far ikke synes det er alt for grimt med hjelmen. Han var ikke just fortaler for denne model, - så jeg er lidt spændt på hvad han siger
(faktisk meget spændt på hvad du siger Theis :-))

Termobukser med smæk, hjerte og knælapper
Og selvfølgelig med mit label...

 Ydersiden af hjelmen
 Luffer med farvet tommelfinger
 Inderside af hjelmen (som er vendbar)

Hvad siger du til det? Tror Thea bliver så fin i sit nye sæt. Og heldigvis bliver piger også glade for de bløde pakker :-) (som regel)

(de sidste billeder er taget uden dagslys, - derfor er de lidt dårligere i kvaliteten)

Ha en god dag :-)

Knus fra Carina

onsdag den 2. november 2011

Loppefund og kaffe

I morges skulle jeg have været til træ, men det blev aflyst, så jeg kørte om til en veninde og fik kaffe. Og mens vi sad der og snakkede kom vi på, at vi skulle besøge en genbrugsbutik, der ligger i Vildbjerg udenfor Herning. Så vi pakkede hendes søn Johan i bilen og kørte. Og vi fandt begge en masse fine ting.

Se lige hvilke skønne emalje beholdere med låg jeg fandt:

og så var prisen tilmed kun 5 kr pr. stk.

Disse plastic hjerte dåser kom også med hjem.

også kun 5 kr. pr. stk.

Jeg var også forbi Søstrene Grene for at finde lidt kalender gaver. Tror snart jeg er færdig med de pakker, der ikke bare skal indholde de klassiske små slikposer ol. Jeg laver ca. halv om halv. Og så røg der lidt perler, designpapir, et "homemade with love" stempel og en stempelpude i kurven.





Og så en hurtig tur i Føtex, hvor jeg fandt den fjerde bagebog fra Amo, som også skulle med hjem. Til sølle 32 kr.



Så det har været en god dag, til trods for at træ blev aflyst :-)

tirsdag den 1. november 2011

Perleflet

Jeg har fået lært at lave de fineste perlearmbånd af min veninde Marie(kiks). Jeg blev hooked da jeg så at hun havde lavet en fin lysmanchet i multi farver (du kan se det her)

I fredags var hun så på besøg og jeg fik lært teknikken og mit første armbånd blev i lilla og lyserødt og var til Emilie og det er i brug lige nu- derfor kan jeg ikke vise det her, Men mit nr. 2 armbån er dette i en stribet "advarselsversion":



Og så tænkte jeg at man måske kunne lave en ring på samme måde, med Hamas mini perler. Det tog ret lang tid og der skal næsten lige så meget elastik til, så hvis du skal i gang, så brug mere end du først har tænkt dig :-) Jeg var ved at løbe tør, havde kun akkurat nok til at binde en knude for at hæfte tilsidst! Men til gengæld blev den ret sjov.


 Det kan anbefales. Det er rigtig hyggeligt at sidde med foran fjernsynet :-)

Fortsat god dag :-)

mandag den 31. oktober 2011

Kreative dage

Det var den skønneste dag på Kreative Dage messen i Fredericia i går. Vi så en masse flotte ting og fik en masse inspiration, - og der blev da også købt ind til en del projekter :-)




Og så var Shane jo også inde og holde et oplæg om kreativitet, som var meget underholdende og inspirerende. Og jeg fik da også lokket et par autografer fra ham til mine børn, der begge er store fans! (Og også lidt mig selv, selvom jeg følte mig alt for stor/voksen, men jeg stod i køen til at få autografer...)
Men Emilie var lykkelige da de fik deres autografer med teksten "Til Emilie fra Shane" og "Til Lauge fra Shane". Jeg fik dem lige lamineret og så fik de dem med i børnehave for at vise frem.

søndag den 30. oktober 2011

Perlesjov og kreative dage

I dag sker det endelig! Jeg skal til Kreative Dage i Fredericia og jeg glæder mig meget.... Jeg skal afsted med gode veninder og ser frem til en dag i kreativitetens navn. Det bliver skønt. Lige nu er kaffen ved at blive drukket, mens jeg lige laver dette lille hurtige indlæg og forbereder mig på en lange og spændende dag.



I går lavede jeg perler med Emilie og Lauge. Ja egentligt startede det allerede fredag aften, hvor vi havde besøg af Marie(kiks) og hun havde nogle ugler med, som hun havde lavet, - se her. Dem blev Emilie ret begejstret over, så hun gik i gang med at kopiere. Men så tog Marie jo hjem og i går lavede Emilie så uglen færdig efter hukommelsen og jeg er ret imponeret! Men den skulle også lige sidde på en gren, og der skulle være sol og skyer  og en fugl og og og.... Det tog hende lang tid at blive færdig, men hun blev ved! Og resultatet er også rigtig noget hun kan være stolt af. Den hænger nu i hendes vindue og pynter.

God dag til alle. Og god messe til mig selv :-)