lørdag den 31. marts 2012

Jeg har fået et fint gækkebrev

Og jeg gættede på, at de 6 prikker stod for MORFAR til min datters store glæde! Hun havde selv kommet brevet i vores postkasse efter vi var kommet hjem fra børnehave i går, mens hun afledte min opmærksomhed. Og så havde hun bevidst lavet det i blå og ikke hendes yndlingsfarve (for så ville det være for nemt at gætte jo). Så jeg måtte en tur ud og købe et påskeæg, - selvom det var lidt tidlgt i påsken.... Men mon ikke de skal have flere påskeæg fra familie og venner.... Sådan plejer det at være i hvert fald.

Her skal i lige have et par nydelses-billeder af Emilie og Lauge og deres påske harer


I går var jeg også ude og købe stof til en kjole jeg skal have syet til d. 28 april, hvor vores rigtig gode venner skal giftes. Jeg glæder mig rigtig meget og nu tror jeg også at jeg har en rigtig god base for en smuk kjole. Det har et smukt fald og satin vævning, så det er rigtig festligt. Det er svært at se farverne på billedet, men det er lys grøn med brune, grå og grå-lillae nuancer i blomsterne. Jeg faldt spontant for det, så nu håber jeg at jeg har syfærdigheder nok til at få kjolen flot, for det er ikke det nemmeste stof at sy i :-)


Rigtig god weekend til alle

Knus Carina

onsdag den 28. marts 2012

Ja, jeg er her stadig....

Selvom her har været totalt stille her på bloggen i laaaaang tid, så er jeg her stadig. Jeg har bare haft rigtig meget at se til og det er gået ud over min krea-tid og min blogge-tid.
Jeg er bl.a. begyndt i praktik på en special skole, så jeg har været meget træt i opstartsperiodenm hvor jeg skulle lære alle elever og kolleger at kende. Men jeg føler mig så godt tilpas der, så det er gået smertefrit, - dog med den omtalte træthed som følge.
Jeg har ikke selv været kreativ, - ikke på den måde jeg plejer i hvert fald. Jeg har sammen med min søster lavet et powerpoint show til vores fars 60 års fødselsdag. Og også gaven skulle der arbejdes lidt kreativt med, da han skulle have et "kedeligt gavekort". Jeg gik i tænkeboks og kom frem til at han skulle have en puslespilsbrik fra alle der var med i gaven og så skulle han samle puslespillet for at finde ud af hvad gaven var. Jeg savede puslespillet med billedet på i krydsfinér og lakerede det efterfølgende. Og det faldt i god jord. Selvom det var længe siden at han havde samlet et puslespil og derfor havde lidt problemer med det store puslespil på hele 6 brikker :-)
Han havde en fantastisk fest og kl 5 om morgenen havde han stadig ikke lyst til at gå i seng, for så ville en dejlig dag og fest jo være slut. Kender vi ikke alle den tanke? Jeg kender det i hvert fald.

Her til eftermiddag har jeg lavet påske-klip med Emilie og Lauge. Vi har klippet en kylling i en æggeskal og en lille vippe-fugl. Den sidste stammer fra et påske-hobby sæt jeg har købt i Lidl til 35 kr., hvor der også er skabeloner og vejledninger med (til hele 8 forskellige påske-ideer). Det kan anbefales, for det er en god kvalitet karton og så er det billigt for en stor mængde materialer, - også selvom man bruger materialerne til noget andet.

Fortsat god aften til alle.

Knus Carina