torsdag den 27. oktober 2011

"Shanes Verden" i vores stue

Emilie var hjemme i går, da hun havde ondt i maven, hovedet og var svimmel.... Men efter en formiddag på sofaen og en middagslur, var hun klar på at der skulle ske noget. Og hun har gået og snakket om et af Shanes programmer, hvor han laver senge til børnene fra "ti tusinde børns børnehjemmet". Så det skulle vi også lave. Frem med tændstikæskerne, ispindene, limpistolen (som Shanes også er meget stor fan af :-) ) og de mange kasser med hobby ting. Og så gik vi i gang.



Det første vi fik lavet var en trippel-køjeseng til hendes små Petshop katte og en lille baby Sylvanian kanin. Hver seng i hver sin farve, påskrevet navn med glitterramme og en masse pynt! Hun kunne slet ikke stoppe igen.

Da Lauge kom hjem, ville han jo også gerne være med, så vi lavede tændstikæske-biler, med knapper til hjul og rat, "øjne" til forlygter (Lauges egen ide) og simlisten til baglygter. Og så havde han også overskud til at pynte den første bil med et "L" og små hjerter og perler, inden det bare blev for sjovt at lege med. dvs. at han ikke fik pyntet den grønne bil, men det kommer nok engang

Emilie og jeg lavede så bord og skamler til hendes 3 heldige små dyr og hun klippede i køkkensvampe til den helt store guldmedalje (det blev til sandwiches, puder, dyner mm.)

Det var en absolut fantastisk leg! Kan varmt anbefales!

tirsdag den 25. oktober 2011

Termotøj til Emilie

Så fik jeg endelig lavet Emilies termotøj færdigt. Hun har selv valgt stoffet (dog med lidt kyndig vejledning i farvesammensætning, ellers ville hun have valgt noget vildt lyserødt blomstret til det røde termostof...)



Emilie er vist en lille fotomodel, for hun stiller sig rigtig an når man tænder for kameraet. Hun valgte helt selv at sætte sig med benet oppe og tage hånden i livet.... She´s a natural!



Buker og hue er lavet af quiltet termostof foeret med bomuldsstof. Der er elastik i lænden og slidser med knapper i siden. Stropperne er bred elastik sat over kryds på ryggen. Huen er med øreklapper, som Emilie mente skulle kunne knappes under hagen, så hun fik sin vilje. Mønstrene er fra den bog jeg har omtalt her.

Nu står den på termosæt på bestilling, - og så har jeg prøvet at lave hue-mønsteret i en størrelse mig, -  så det skal jeg også have prøvet af. Huen er nemlig genial under cykelhjelmen, til forskel fra mange andre huer... Og det er jo altså begyndt at blive temmelig koldt at køre børnene i børnehave om morgenen, - selvom jeg sidder lidt i læ bag vognen på ladcyklen... Og så skal jeg også lave vanter... Emilie har fået et par, - også en model fra den fantastiske bog, som jeg tror jeg godt kan lave om til min egen størrelse.

Nå, der er vist nok at se til, nu hvor den kolde tid er kommet. Gad vide hvor længe den bliver ved denne gang?

mandag den 24. oktober 2011

Min blog SHOP er officielt åbnet

Jeg har den sidste tid ikke været så flittig på bloggen. Det er bla. fordi jeg har arbejdet på min blog butik: SHOP HOBBYAMOK




Her vil jeg sælge nogle af de ting jeg går og laver, både Fimo, smykker, træting, malerier med mere.

Jeg håber du vil kigge forbi. Og giv gerne en kommentar med på vejen, det er jo altid dejligt at vide hvad folk synes om det man laver. Og husk, at jeg også kan lave ting på bestilling, så hvis du ser noget på min blog, som du gerne vil bestille/ købe, så smid mig en mail og vi finder ud af det.

Knus Carina