torsdag den 27. oktober 2011

"Shanes Verden" i vores stue

Emilie var hjemme i går, da hun havde ondt i maven, hovedet og var svimmel.... Men efter en formiddag på sofaen og en middagslur, var hun klar på at der skulle ske noget. Og hun har gået og snakket om et af Shanes programmer, hvor han laver senge til børnene fra "ti tusinde børns børnehjemmet". Så det skulle vi også lave. Frem med tændstikæskerne, ispindene, limpistolen (som Shanes også er meget stor fan af :-) ) og de mange kasser med hobby ting. Og så gik vi i gang.Det første vi fik lavet var en trippel-køjeseng til hendes små Petshop katte og en lille baby Sylvanian kanin. Hver seng i hver sin farve, påskrevet navn med glitterramme og en masse pynt! Hun kunne slet ikke stoppe igen.

Da Lauge kom hjem, ville han jo også gerne være med, så vi lavede tændstikæske-biler, med knapper til hjul og rat, "øjne" til forlygter (Lauges egen ide) og simlisten til baglygter. Og så havde han også overskud til at pynte den første bil med et "L" og små hjerter og perler, inden det bare blev for sjovt at lege med. dvs. at han ikke fik pyntet den grønne bil, men det kommer nok engang

Emilie og jeg lavede så bord og skamler til hendes 3 heldige små dyr og hun klippede i køkkensvampe til den helt store guldmedalje (det blev til sandwiches, puder, dyner mm.)

Det var en absolut fantastisk leg! Kan varmt anbefales!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar