mandag den 16. juli 2012

En stork og en baby

Den 4. juli blev min veninde Stines lille guldklump født. Hun var en fin lille pige med masser af hår, ca. 3800g og 52 cm. Og til den anledning havde jeg lavet en træ stork til at hænge hjemme hos den lille familie.


Storken har jeg savet med en decupørsav og derefter er storken blevet malet ca. 3 gange. Tilsidst er den samlet med kontaktlim og så har jeg spraylakeret den, så den kunne holde til det danske sommervejr.... (hvilket jo er temmelig dårligt i år....)

Den lille byld holder på en lille dukke som er blevet syet særligt til formålet. Den er lavet som en waldorfdukke i ren uld og har en krop i bløde lyserød velour. Hvis du er interesseret kan du finde mit hjemmelavede mønster her.


Knus Carina

søndag den 15. juli 2012

Iphone etuier

Jeg har længe haft lyst til at lave et etui til min Iphone i stof. Jeg har hæklet to, men nu skulle der en syet udgave til. Og det blev mere end én udgave, så nu har jeg delt ud til veninder og min mor har også fået en. Det er ikke dem alle jeg har fået fotograferet, men det er de samme to modeller de alle er syet i. Jeg har selv lavet mønstrene, men det er jo heller ikke så besværligt med kun to mønsterdele pr etui :-)


Et lille hygge projekt. Og jeg tror der er flere på vej, der er jo så mange kombi-muligheder :-)