onsdag den 7. marts 2012

Jeg har SÅ travlt...

Jeg får slet ikke lavet indlæg for tiden. Det er jeg rigtig træt af, men der er bare så mange ting jeg skal have lavet. Jeg er ved at lave underholdning til min fars 60 års fødselsdag (fejres d. 24 marts), arrangere både familie- og børnefødselsdag for Emilie (på søndag og mandag) og arrangere polterabend. Jeg har rygende travlt.... Men nu skal i lige se hvad jeg dog fik lavet i sidste uge, - nemlig mit første krea-projekt i lang tid:


Jeg har fundet opskriften på www.lillehottentott.blogspot.com, men har ændret en del ting undervejs. Men der kan i finde både billeder og opskrift af hendes udgaver.

Den skal gives til vores nabos lille datter på 2 år, der sidst i december blev storesøster. Men da vi jo er ret bagud med alt pga. flytningen, er den ikke blevet givet endnu. Men forhåbentlig jeg snart får tid til at besøge dem ordentligt i stedet for "snak over hækken".

Nu vil jeg gå i gang med at bage kys-kager til Emilies børnefødselsdag. Og så skal der laves mini-pizzaer, mini bagels og cupcakes der skal pyntes med frosting og en slikkepind i toppen. Sådan var ønskerne nemlig fra tøsen! Så sådan skal det så være!

Fortsat god dag :-)