onsdag den 28. marts 2012

Ja, jeg er her stadig....

Selvom her har været totalt stille her på bloggen i laaaaang tid, så er jeg her stadig. Jeg har bare haft rigtig meget at se til og det er gået ud over min krea-tid og min blogge-tid.
Jeg er bl.a. begyndt i praktik på en special skole, så jeg har været meget træt i opstartsperiodenm hvor jeg skulle lære alle elever og kolleger at kende. Men jeg føler mig så godt tilpas der, så det er gået smertefrit, - dog med den omtalte træthed som følge.
Jeg har ikke selv været kreativ, - ikke på den måde jeg plejer i hvert fald. Jeg har sammen med min søster lavet et powerpoint show til vores fars 60 års fødselsdag. Og også gaven skulle der arbejdes lidt kreativt med, da han skulle have et "kedeligt gavekort". Jeg gik i tænkeboks og kom frem til at han skulle have en puslespilsbrik fra alle der var med i gaven og så skulle han samle puslespillet for at finde ud af hvad gaven var. Jeg savede puslespillet med billedet på i krydsfinér og lakerede det efterfølgende. Og det faldt i god jord. Selvom det var længe siden at han havde samlet et puslespil og derfor havde lidt problemer med det store puslespil på hele 6 brikker :-)
Han havde en fantastisk fest og kl 5 om morgenen havde han stadig ikke lyst til at gå i seng, for så ville en dejlig dag og fest jo være slut. Kender vi ikke alle den tanke? Jeg kender det i hvert fald.

Her til eftermiddag har jeg lavet påske-klip med Emilie og Lauge. Vi har klippet en kylling i en æggeskal og en lille vippe-fugl. Den sidste stammer fra et påske-hobby sæt jeg har købt i Lidl til 35 kr., hvor der også er skabeloner og vejledninger med (til hele 8 forskellige påske-ideer). Det kan anbefales, for det er en god kvalitet karton og så er det billigt for en stor mængde materialer, - også selvom man bruger materialerne til noget andet.

Fortsat god aften til alle.

Knus Carina

2 kommentarer:

 1. Ja mon ikke vi alle kender det med at en god ag ikke må ende - jeg gør i hvert fald også ;)

  Min far fylder også 60 i år - og tror da lige jeg skriver ideen med puzzlespil bag øret, for det er da genialt til de "kedelige" gavekort.

  Og fint fint påskepynt, jeg må vist også se at komme i gang - har fået flere fine skabeloner fra blogland, men er endnu ikke kommet i gang :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Hej Karina. Tak for de søde hilsner. Jeg har glædet mig til at komme til at blogge igen og så er det jo ekstra dejligt at se at der er nogle der stadig vil følge med :-)
  Ideen med puslespil er altså også god, fordi børnene kan lege med det bagefter, - ikke dumt :-)God fornøjelse med din fars 60 års fødselsdag og dine påskeklip :-)

  SvarSlet