mandag den 12. september 2011

Jeg griber udfordringen...

....fra bloggen "3 sal til højre". Det er en farveleg, hvor man de forskellige dage skal fotografere forskellige farver i sit hjem/ sin hverdag. Og jeg synes selv jeg kunne bruge flere farver herhjemme, så nu må vi se hvad resultatet bliver. Mandag er rød, - og her kan jeg godt være med :-) Min entre har nemlig rødt farvetema, men jeg har alligevel prøvet at være rundt i flere rum. Og har med vilje undgået børnenes værelser, - for der er det alt for oplagt med farver.... :-)

Mine dåser: Den røde har jeg selv købt, men den sorte med roserne har jeg "arvet" far min farmor (hun lever stadig). Det var den første kagedåse hun ejede og hun fik den af sin svigermor. Elsker når tingene har en historie. De to krukker bor på mit røde ikea stål skab.


Billedet med katten har jeg købt i Paris engang. Stagen til højre er en gammel messingstage, som jeg har spraymalet. Hattehylden er fra min kærestes fars barndomshjem. Jeg har malet den sort, sat røde knopper på og hængt den op i børnehøjde over en mini-bænk.Disse herlige lanterner har jeg lige fået i fødselsdagsgave af en meget betænksom veninde, der havde set mig sukke efter dem på en outlet messe (men da havde jeg allerede brugt ALT for mange penge på unødvendige ting). Efter vi var taget hjem, kørte hun da lige ud og købte dem til mig :-)


Mit røde vækkeur som vækker mig om morgenen (eller prøver på det, - jeg er klart B menneske!)


Og i køkkenet, på vores opslagstavle: en månedsplan for min søns stue i børnehaven, han går på RØD løvehule :-)


Og så mine frugt/ grøntsags malerier, som jeg selv har malet. Her er der mange farver og deriblandt rød.Det var så en rød mandag hos mig :-)

2 kommentarer:

  1. Fine røde detaljer! :) Er helt vild med den røde dåse på det første billede!

    SvarSlet
  2. Takker. Og så tror jeg kun jeg har givet 15 kr for den (for ca. 8-10 år siden dog)

    SvarSlet