torsdag den 13. oktober 2011

En award til mig!!!

Ihhh hvor er det dog skønt, at den søde og sjove tøs Maria bag bloggen "ret fra vrangen" har valgt at tildele mig denne award. Jeg er super glad og det varmer, -specielt når man er så ny i denne blogverden. Så mange tak til dig Maria. (Kig endelig forbi hendes blog og få et godt grin og en hyggelig stund)


Sikke fin den ser ud her på min blog :-)
Egentligt er det ved at være en uges tid siden jeg fik awarden, men da der følger forpligtelser med, skulle det jo lige på plads inden jeg kunne "offentliggøre" min award.

Når man modtager denne award, skal man:
1) takke den der har givet dig awarden (som gjort ovenfor og på hendes blog)
2) give awarden videre til 8 blogs du har opdaget for nyligt (-og fortælle dem det :-) )
3) fortælle 8 ting om dig selv!!!

Så nu til punkt 2:
Jeg har valgt at tildele denne award til følgende bloggere/ blogs:

Mariekiks: en varm og kreativ blog, skrevet af en pige der har begge ben solidt placeret i den jydske muldjord. Kig forbi og få en masse inspiration og lidt midtjysk hygge

Sallings sysler: En blog med mad og andre sysler. Er specielt vild med de der flødebolle-vafler.... Kig forbi og bliv lækkersulten :-)

Be My Dragonfly: En retro-kreativ blog. Kig forbi og bliv inspireret, - det gør jeg :-)

Barslund Madsen: En kreativ og velskrevet blog med en hjemmegående husmor som forfatter. Lave meget lækkert børnetøj til hendes skønne unger.

Mettetations: En flot blog, med skønne billeder og en del hækle/ strikke projekter. Et besøg værd.

Gaardsted: En varm og ærlig blog med kreative sysler og genbrugsfund.

DIY: En sjov og god blog med gode DIY´er og brugbare links. Kig forbi og bliv inspireret til dit næste projekt.

Kokholmsk: En rigtig fin blog med både håndarbejde og madlavning. Bestemt et besøg værd.

Tillykke til jer alle :-)

Og nu til punkt 3:
Her kommer de 8 ting om mig:

1. Jeg er et lille rodehoved.... Eller faktisk, helt ærligt, et stort rodehoved. Specielt når jeg laver krea, for så glemmer jeg alt andet. (Kender du det?)
2. Jeg eeeelllllsker at sove længe, men får sjældent mulighed for at sove til længere end kl 8 i weekenden. Øv. Før børn, kunne jeg nemt sove helt til middag :-). Men hvis jeg en sjælden gang får mulighed for at sove længere og gør det, så føler jeg at jeg har spilt hele min dag.
3. Jeg er midterbarn og har tit været enten for lille eller for stor til det jeg gerne ville (som barn altså). Men havde en særlig fordel hos min kære farmor, som selv er midterbarn :-)
4. Jeg kan ikke nænne at få min kære Lauge klippet.... Han har de skønneste og frækkeste røde krøller. Og ja, de er jo nok for lange, når han får slangekrøller i pandehåret.... Men han er jo så sød med de krøller...
5. Det skønneste ved sengetid er når jeg opdager at der ligger den dejligste datter på min hovedpude, for det er bare det mest hyggelige syn. Og skønt at putte med hende!
6. Jeg drikker en masse kaffe. Og som min elskede og savnede bedstemor bruger jeg sødetabletter :-) Og så også en slat mælk. Eller ingenting. Eller bare mælk. Jeg er vist bare kaffedrikker :-) Og jeg lærte at drikke kaffe, da jeg arbejde på en Italiensk cafe, men jeg boede i London. Og i samme anledning var på kaffekursus :-) Jep, jeg er "uddannet" barrista :-)
7. Jeg har boet MANGE steder i mit liv. Tror nok det er ca. 20 steder, men nu bliver jeg hvor jeg er. Her i vores lille hus, hvor vi har boet siden Emilie var 5 mdr. = 5 år siden. Det er en rekord! Hey, det havde jeg ikke tænkt på før nu?
8. Jeg er en varm person. Jeg elsker at gå med bare tær´og gerne i ballerinaer så længe som muligt. Og jeg er ikke meget til jakker. En trøje eller poncho er meget mere "mig". Og folk spørger altid om jeg ikke fryser, men det gør jeg ikke. Jeg sover også med åbent vindue - hele vinteren igennem! Var ved at dø af varme mens børnene var for små til at sove i soveværelset med åbent vindue, men nu har de det også bedst med frisk luft om natten.


Nu vil jeg fluks give modtagerne af denne blogaward besked! Fortsat god dag

Knus Carina

3 kommentarer:

 1. Tak for de søde ord, Carina :-) Mette

  SvarSlet
 2. Tusind tak for awarden... Det er bare fedt at blive anerkendt... Jeg glæder mig til at give den videre... og jeg vil da lige kigge på de andre blogs du har nævnt...

  SvarSlet
 3. IHHH hvilken ære ;-) Fedt at blive anerkendt og vide at der rent faktisk ER folk derude i bloguniverset der læser ens blog :-)
  Jeg vil rigtig gerne lege med.
  Endnu engang TAAAAKKKK :-)

  SvarSlet