mandag den 20. august 2012

Tiden der gik

Nu da jeg skal til at læse, så skulle jeg have mig en ny computer. Så da min svigerfar skulle til tyskland på en lille ferietur, bad jeg ham om at tjekke priser og se om der var noget at spare ved at køre derned. Til det svarede han, at han da havde en næsten ny bærbar, som han nærmest aldrig brugte, og som jeg kunne låne. Og mens jeg sad og var ved at lære den at kende, faldt jeg over mappen med billeder... Der er nogle skønne billeder fra de har passet børnene, - mens svigermor stadig var frisk, og det er helt rørende at se de dejlige livsbekræftende billeder. Så derfor bliver jeg bare nød til at vise dem her...

 Farmor var god til at lege og tegne med Emilie og Lauge. Hun tegnede gerne "historier" og det var noget de kunne li´
 Leg i sandkassen i farmor og farfars have

 En af MANGE gåture i mosen ved siden af farmor og farfars hus
 Her er yndlingstræet, hvor de altid (og stadig altid) skal op og sidde på den store gren. Det har vi mange billeder af


 Emilie har dekoreret en flot lagkage, som vi skal til at have til kaffen. Det er også en af de gode traditioner,- det der med at bage og dekorere kage i farmor og farfars køkken.

 Madlavning, -  her har giraffen vist haft hovedet for langt fremme.... :-)Et glas mælk på skamlen i køkkenet! Sådan smager mælken nu altså bedst!

De kære minder er mange. Men hvorfor skal tiden dog gå så hurtigt? Og hvorfor kunne farmor ikke få lov til at være en del af vores hverdag og liv mere.... Det er ikke til at forstå at hun er væk, - og vi savner hende rigtig meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar