onsdag den 22. august 2012

Vil du have en gratis gave? Eller to?

Nu hvor der er under en uge til studiestart er jeg blevet konsulent for Tupperare, for at kunne tjene lidt ekstra ved siden af su´en.
Så hvis du gerne vil holde en demonstration og modtage en lækker værtindegave helt gratis, samt en gratis gæstegave til hver af dine gæster (og dig selv), - så giv mig en mail på csovergaard@hotmail.com . I uge 37 er der en helt exceptionel god gæstegave i form af en CheeSmart lille til en værdi af 149,-
Dog med sort bund og resten gennemsigtig. Ny forbedret udgave hvor alle dele kan gå i opvaskemaskinen.
 
Det er en super gave du kan give til dine venner, veninder, naboer, mor m.fl. (alle der deltager eller bestiller varer til din demo)
 Den kan rumme små oste sådom en brie, en fløde havarti eller hvidløgssmør, så dit køleskab ikke kommer til at lugte grimt :-)
 
Værtindegaven en en serie på tre flotte og farverige Relet beholdere i faverne limegrøn (1.9 l), pink (1,9 l) og blå (4,3 l). De er ikke til salg, så det er en flot gave, hvis du er vild med farver ligesom mig :-)
 
Håber på at høre fra dig, - også hvis du bare gerne vil have fingrene i nogle produkter. Det nye katalog kan ses fra mandag på Tupperwares hjemmeside.
 
HJÆLP MIG, SÅ VI IKKE SKAL LEVE AF SU OG VANDGRØD ALENE.....
 
:-) Carina :-)
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar