tirsdag den 10. juli 2012

Almas garn!

Så fik jeg knyttet færdigt.... Det tog laaaang tid at sætte alt det hår på Alma, men jeg er nu helt tilfreds. Næste gang vil jeg nok vælge en rimelig tynd garnkvalitet, så håret ikke bliver så tungt.Håber du vil smide en kommentar på resultatet, jeg er spændt på hvad andre synes om min første helt rigtige waldorfdukke!

Fortsat god dag :-)

Knus Carina

6 kommentarer:

 1. Super flot dukke. Et kæmpe stykke arbejde du har lavet. Håret er flot men det virker som et kæmpe og omstændigt arbejde. Kan anbefale den metode som Tusindfryd bruger.
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 2. hvor er alma blevet fin med hår på, det er utroligt hvad håret gør ved dukkens alder, pludselig udvikler den sig fra baby til barn :)

  SvarSlet
 3. Rikke: tak, jeg er rigtig glad for resultatet. Hvilken metode bruger tusindfryd? jeg synes ikke jeg er stødt på hendes metode.

  Lotte: Ja, det overraskede også mig meget, hvor "stor" den bliver af at få hår på :-)

  SvarSlet
 4. Tusindfryd syer håret direkte på dukkens hoved uden at lave en "paryk" først. Hvis du ser dette indlæg hos os, så kan det være du kan få lidt en ide om, hvordan;
  http://noerkletoeserne.blogspot.dk/2012/04/jeg-ma-hellere-tage-mig-sammen.html
  Kan kun anbefale på det varmeste at du køber eller låner bogen; Tusindfryds dukker.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 5. Rikke: tak for rådet, jeg vil så gerne have den bog, så jeg må vist bare få den købt. Jeg synes det er svært at forestille mig hvordan det lige foregår med håret. Hvad er det du bruger til hår på dukken i dit indlæg? Det ligner jo rigtige krøller. Og har din dukke kort eller langt hår?

  SvarSlet
 6. Det kan kun gå for langsomt med at anskaffe den bog ;-)
  Her kan du se min endelige dukke, som endte op med langt hår
  http://noerkletoeserne.blogspot.dk/search/label/Dukker
  Det jeg har brugt til hår er mohair garn med små løkker på (jeg har købt dette/her; http://www.tantegroen.dk/pi/Dukkehår_Brun_3997_.aspx)
  Håber du har fået de svar du har brug for :-)
  MVH Rikke

  SvarSlet