onsdag den 30. maj 2012

Børnekrea og havehygge

Mig og ungerne har i dag lavet nogle fine billeder, som skal gives i gave. Billederne er lavet på gråt karton, hvorpå der er limet udklip af deres hænder og diverse pynt efter deres egne ønsker. Billederne er blevet super fine, meget pyntede og alligevel rolige idet der kun er kommet pynt på "hænderne", som i øvrigt forestiller en påfugl (den blå) og en sommerfugl (den lyserøde).I den forlængede weekend har vi blandt andet hygget os i haven. Den trænger stadig til lidt oprydning hist og her, men den er snart "sommerklar". Vi har bygget et telt af bambuspinde og et dobbeltlagen. Det var et skønt skjul midt i heden.


Vores clematis er også bare helt fantastisk for tiden. Den er blevet helt som jeg havde håbet, med blomsterfyldte grene der stækker sig helt ind under den overdækkede terasse. Det er sådan et skønt syn! I skal da lige have lov til at se den (og et par detaljer fra haven. Lad være med at kigge på rodet i baggrunden....):


Det har været så skønt med sol og varme. Men som det nu er i danmark, så skal vi så til at trækkes med regn og "kulde" igen igen.... Men disse billeder nyder jeg meget. Det er Danmark når det er bedst.

Fortsat god aften :-)

Knus Carina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar