fredag den 9. december 2011

Bunden er nået...

Ja, det er altså meget ærgrligt, men jeg har spist de sidste af Maries jødekager, som hun havde bagt til mig og familien, mens vi var køkkenløse. Men de var bare SÅ gode, - ved at der blandt vores veninder er flere der vil give mig totalt ret!

Og så blev de leveret til døren i de skønneste Erik Kold bøtter (vi fik hele 3 slags småkager)

Nu har jeg så prøvet selv. Men de er ikke lige så gode som Maries. Det er lige som om at hendes smager af "mere"? (på hele to måder: mere smag og smager som om at man skal have flere...)

Men tilgengæld er mine brunkager bare rigtig gode. Det er som om at det endelig er blevet rigtig jul, når man spiser dem :-)

 Brunkage opskriften er min mors, mens pebernødderne er bagt efter min veninde Stine´s mormors opskrift. Og begge dele er bestemt værd at bage. Og de skal bages hvert år fra nu af (jeg har ikke bagt brunkagerne før, men pebernødderne her har jeg bagt i en del år allrede)
Pebernødderne smaget dejligt krydrede, men er ikke direkte stærke, selvom ingefær smagen er gennemtrængende.

Nu skal jeg bare have bagt vanilje kranse. Dejen ligger allerede i køleskabet og venter. Vaniljekranse har jeg ikke bagt før, men da det er svigerfars yndlings, så synes jeg at de skulle laves i år, når nu vi bor hos dem.

God dag til alle
Knus fra Carina

2 kommentarer:

  1. Mums - jeg bliver lækkersulten af at se på alle de dejlige småkager.

    SvarSlet