onsdag den 6. juni 2012

Forsøg med waldorf dukke og tur til legoland

Jeg har længe haft en lille drøm om at prøve at lave en waldorf/ Steiner dukke. Jeg har den seneste tid læst en del om dukkerne og hvordan man laver dem rundt om på nettet. Og i søndags fik jeg lavet et lille prøve-eksemplar, som gik rent ind hos Emilie. Jeg valgte at lave den i lille, fordi det virkede mere overskueligt. Til kroppen har jeg brugt en rest lyserød polo-jersey, hovedet er lavet i ren uld, men kroppen blev bare fyldt med alm. pudefyld, da jeg ikke havde uld nok og ikke kunne vente med at komme i gang... Men nu har jeg altså fået mere blod på tanden, for det var bare rigtig sjovt og hyggeligt. I får her lov til at se et par billeder af "dukke-Lisa" som Emilie har døbt hende. Hun er ca. 15 cm høj og Emilie fik hende mandag morgen, fordi hun skulle have lagt dræn.
Nu glæder jeg mig til at få tid til at lave en større dukke, men det bliver nok ikke lige med det samme, for vi skal have vores hus vurderet i næste uge, så alt skal helst spille max :-)

I går havde vi alle fri og derfor havde vi planlagt at tage til Legoland og vi havde bare en super skøn dag. I skal lige have et par billeder med på vejen:

 Der var lang kø, så der var god tid til at studere lego-klovnene udenfor indgangen.

 Lauge var vild med at vaske guld. I år havde vi dog lært af erfaring at han skulle have regntøj på :-) Alligevel måtte vi skifte bukser, sko og strømper....

 Emilie havde en god teknik

 Lauge i fuld begejstring over et mikro stykke "guld"

 Lauge fik en klo og en piratklap i butikken. Så han har leget pirat lige siden.... Emilie fik en æske Lego Friends, som er det nye lego til piger (som erstatter Bellville)

 Emilie mente at hun skulle fotograferes sammen med denne snorkende lego figur.....?

Ohøj og tak for denne gang. Men husk, - vi kommer snart igen (for de sæsonkort skal da totalt udnyttes til det yderste....)

God aften

Knus Carina

1 kommentar:

  1. sikke en fin dukke du har fået tryllet frem, du kan købe materialer til dukker hos sløjd detaljer til en rimelig overskuelig pris.

    SvarSlet