onsdag den 18. januar 2012

Indretning

Nu hvor det snart er ved at være tid til at vi skal flytte hjem, er jeg begyndt at tænke i indretning. For et par uger siden var min søster og jeg i idé møbler i Viborg, hvor der var ophørsudsalg. Der var ikke mange ting tilbage i butikken, men jeg var så heldig at finde denne smukke vase til kun 75 kr!!!
Vasen har det smukkeste trekantede mønster og er en gulvvase. Jeg tror den er ca. 50 cm høj og vil helt sikkert passe så fint ind i vores "nye" stue.

Jeg var også heldig at finde nogle fine flettede kurve med låg, som Emilie skal have sit stof i inde på hendes værelse. Hun blev meget glad for dem. Hendes værelse skal primært indrettes i lillae og lyseblå farver, efter frøkenens eget ønske :-)


Jeg fandt også denne vase, med et fint plisseret look. Jeg ved endnu ikke om den kommer til at stå i stuen eller om Emilie skal have den på hendes værelse.

Det var en super god shoppe tur med min søs. Og billig, for jeg brugte kun 110 kr!

------------------------------

I går var jeg nede i vores hus og fotografere vores nye klinkegulv. Det er blevet SÅ flot. Og jeg måtte også lige prøve at gå på det med bare tæer. Det er super skønt med gulvvarme. Vi har valgt en klinke der ikke er så glat, for at man ikke skal falde, når man kommer drønende gennem huset (man = Lauge). I dag bliver der sat nyt vindue i stuen, gulvlister i køkken og entré og elektrikeren kommer og skifter vores stikkontakter, så de bliver ens over hele huset. Så skal der sættes et skab op i entreen og lægges gulvtæpper +  males dørkarme og fodlister, før vi kan gå i gang med en meget omfattende omgang rengøring. Der er så meget støv over det hele, at man nemt vil kunne se hvor langt man kommer med rengøringen :-)

Billedet her er taget fra vores stue dør med udsigt til entreen og bagerst vores køkken. Fladen er ud i et, så det ser bare rigtig flot ud.
(se lige bort fra støvet....:-)

Her er billedet taget fra vores baggang og over mod køkkenelementerne.


Som det ses, er der meget rengøring, men det bliver også dejligt at gøre et helt nyt hjem rent og klart til indflytning.

Knus Carina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar