tirsdag den 29. november 2011

Så er vi gen-huset hos mine svigerforældre

Mit forrige indlæg omhandlede vores rør-skade. Nu er vi kommet så langt, at vi er blevet gen-huset, fordi skaden er så omfattende at vi ikke kan blive i vores hus, mens det bliver sat i stand. Mandag morgen mødte der to gæve kvinder fra "dansk industri og skadeservice" op og pakkede alle vores ejendele ned! Jeg havde selvfølgelig fået hold i ryggen og kunne slet ikke holde til at hjælpe til.... Pressede mig selv til at pakke lidt, men måtte opgive efter et par timer, med en meget smertefuld ryg til følge.

I morges mødte de samme kvinder og to flyttemænd op igen og inden middag havde de pakket hele vores hus ind i en flyttebil. Det var SÅ mærkeligt at gå rundt i et tomt hus, når man ikke selv har valgt at det skulle tømmes... Men vi håber at vi bliver glade for resultatet når vi engang når den anden side. Vi har planer om at skulle have støbt betongulv med gulvvarme i stedet for den eksisterende krybekælder. Det kan jo betyde at vi kan slippe for de grimme radiatorer og få noget mere jævn varme. Vi må i hvert fald se lyst på det hele, så skal det jo nok gå.

Imens vi ser til at håndværkerene går i gang med det omfattende projekt, så ser vi jo samtidig et par lykkelige poder, der nyder at vi skal bo hos farmor og farfar HELT indtil jul. Og vi har det så dejligt sammen, at jeg er sikker på at det bliver en super hyggelig december måned med pakkekalender, julekalender og småkager (og nok en del fredagsslik, hvis det står til farfar :-) ) Og ikke at forglemme: den BEDSTE kaffe, - hvilket falder lige i vores smag :-)

Emilie og Lauge har fået en del legetøj med, til at supplere det der er her i forvejen. Desuden har Emilie fået sin computer med, - men jeg havde jo lige glemt at tage spillene til side inden der blev pakket, så jeg måtte i dag på jagt efter et nyt spil. Jeg købte en boks med 4 Pixeline spil (matematik og dansk på 2 niveauer) og så fik jeg da lige at vide at jeg var "den bedste mor i verden" og "åh hvor jeg elsker dig". Hun har indtil videre "kun" haft Silke spil, som jo er for de 2-5 årige, mens Pixeline er for de 6+ årige. Og til trods for at hun kun er 5 år, så klarer hun de spil på fornemmeste vis :-) Jeg måtte også købt tusser, for "farmor og farfar har jo kun farveblyanter".

Lidt billeder af vore hus under pakningen:
Her kan i lige se lidt af vores tomme hus.... snøft..... (på første billede ses gulv-skaden tydeligt!)


Nu må vi håbe der snart kommer skred i processen.

xxx Carina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar