fredag den 21. september 2012

En smule krea-tid

I dag har jeg endelig haft tid til lidt kreativt. Dog stadig med læsningen i baghovedet, så jeg har lavet bogmærker! Jeg synes selv de er blevet ret fine og de må klart gøre det mere hyggeligt at læse.


Børnene og mig har lavet små figurer i krympeplast og så fandt jeg lidt gamle perler og en Fimo ugle. De blev sat på forskellig farvet elastik snor, å de sidder godt fast omkring siderne i mine bøger. Og det er virkelig fint, at den kan sidde der og sprede lidt glæde mens man læser.

Og hvad er mere passende som symbol på klogskab og viden end en lille ugle? Jeg sidder hver dag og slår mange nye ord op i en ordbog og Jon siger at jeg bliver SÅ klog af at læse... Jeg føler også at det virkelig rykker. Det er bare rigtig dejligt og jeg føler mig priviligeret over at få muligheden for at læse igen.


For ca. en uge siden, - midt i den dansk faglige litteratur, fik jeg et helt sug i maven. Den slags man fik som barn, når man vågnede juleaften og vidste hvad der ventede forude. Jeg føler at det er det helt rigtige jeg har givet mig i kast med og jeg nyder rent faktisk at slave rundt i bøgerne dag ud og dag ind. Også selvom jeg læser fra tidlig morgen og lige indtil jeg går i seng. Jeg tager "fri" fra bøgerne hver eftermiddag hvor jeg arbejder 2-3 timer før jeg henter børnene, kører hjem og laver mad. Når så ungerne sover, så læser jeg videre. Men det føles godt at "udvide horisonten".

Nu vil jeg slappe af til lidt tv, - for første gang i laaang tid. Jeg har nemlig fået lidt mere struktur på min læsning, og har læst mere effektivt, så jeg kan holde fri i weekenden! - Overvejer om det ikke ville være lidt hyggeligt at falde i søvn på sofaen, - bare fordi jeg kan!

God weekend derude

Knus Carina


Ingen kommentarer:

Send en kommentar