søndag den 15. april 2012

søndagsro

I dag stod der RO og AFSLAPNING på skemaet. I går var Jon og jeg til polterabend hos nogle rigtig rigtig gode venner, og hver især havde både "drengene" og "pigerne" en rigtig fantastisk dag. Men hold da op hvor var vi trætte i morges. Og fulde af mange dejlige minder og gode indtryk kørte vi ned til farfar der havde passet ungerne og fik rundstykker og kaffe. Det var dejligt at se de små igen. De havde selvfølgelig slet ikke savnet os, for det har de slet ikke haft tid til. Farfar er nemlig den bedste lege-kammerat, der bare gør alt hvad de nu lige får lyst til. Så de havde både været på shopping og på skovtur og havde leget at alle stammerne var farlige dyr. Og så havde de tegnet med kridt på fliserne i forhaven, besøgt farmors grav, købt nye blomster hjemtil (Emilie mente at hun skulle hjælpe farfar med at købe blomster når nu ikke farmor kan gøre det mere...) og spist på MCD. Det var en dag lige i børnenes tegn. Så det var faktisk heller ikke kun de voksne der nød godt af en slummer på sofaen til en disney tegnefilm :-)
Jeg forbereder mig nu på snart at skulle finde min seng og dyne, for jeg synes at jeg kan høre at de kalder? Men sikke en dejlig weekend. Og sikke dejlige venner vi har, dejlige børn og dejlig familie. Alt i alt føler jeg mig bare rigtig lykkelig og glad. Kan man slutte ugen på en bedre måde?

Knus Carina

1 kommentar:

  1. Hej :0)

    Kom lige forbi din blog, og jeg bliver hængende! Du har en fantastisk blog med mange læk're ting. Jeg håber at du også vil kigge forbi min blog.
    abelikate.blogspot.com

    Kram fra mig

    SvarSlet