søndag den 26. februar 2012

Nu med internet og eget hus

Så er vores internet endelig kommet op og køre igen efter laaaaaannnnng tid uden min liv-linie! Jeg har følt mig så begrænset uden, - kunne du tænke dig at prøve at undvære dit internet?

Jeg har ikke fået lavet noget kreativt og jeg er bare rigtig meget rastløs! Men jeg må bare få pakket de sidste kasser ud og få ryddet det sidste flytterod op, før jeg kan koncentrere mig om mine kreative projekter. ØV....

Mangler ikke så meget som på billedet, - heldigvis :-)

Men i det mindste har vi fået ryddet op i alle gemmerne og har afleveret 10 flyttekasser til genbrugen. Og jeg er godt i gang med at fylde flere kasser til genbrug. Man samler sig bare så meget skrammel.... Og når man så ikke har brugt det siden vi flyttede ind for 5 år siden, - så er det lige direkte ud! Det føles godt at skabene ikke er overfyldte og at man kan finde alle sine ting. Men jeg har også fundet ud af hvor meget stof jeg har, - og det nænner jeg ikke at skille mig af med, så jeg må nok hellere til at sy noget mere - uden at købe nyt stof!!!

Jeg har lavet en ønskeliste over de kreative ting jeg gerne vil i gang med først

1) Morgenkåber til børnene. Stoffet blev købt i januar, så det ligger bare og venter på at jeg får gravet symaskinen frem.

2) Hæklet halsrør til mig selv. Selvom det nu snart ikke er nødvendigt mere.... Men det er faktisk påbegyndt, så det skal laves færdigt.

3) Sy en sengekant til vores forhøjede seng i soveværelset, så man ikke kan se alle de bedrollers med stof der står under sengen...

Og når jeg kommer i gang, skal der nok komme mange flere projekter snigende....

Knus Carina

1 kommentar:

  1. Rigtig god fornøjelse med udpakningen her to det flere mdr før de sidste kasser var væk

    SvarSlet