tirsdag den 3. januar 2012

Jeg vil hjem...

Vi har haft en hyggelig december måned her hos børnenes farmor og farfar, men det trækker i os alle for at komme hjem snart. Emilie har sagt at hun savner vores hus, - og det gør jeg også. Jeg savner vores helt egen hverdag, hvor badeværelset ikke altid er optaget, hvor man ikke skal koordinere vasketøj for 6 mennesker, hvor der er en opvaskemaskine og børnene har hver deres værelse, så de kan trække sig tilbage og være alene. Det plejer de at være gode til, men det er klart sværere når der er så mange mennesker i et lille hus.

Her er der dog lige et par dejlige billeder fra december

Lauge i sit juletøj med sort skjorte, grå strikvest og slips med Cars

Emilie posere gladeligt med sin nye hårbøjle.

Vi havde en skøn tur, da vi hentede juletræ. Lauge og Emilie hyggede sig meget

Papkasseleg! De mange flyttekasser vi har stående overalt er rigtig sjove at gemme sig i.

Emilie kan også være i flyttekasserne. Hun har også lavet en kasse der ville være enhver flyttemands drøm: en kasse fyldt med balloner.

Her er der hygge foran fjernsynet, - det er evigt skønt at se når ens børn ikke kan undvære hinanden. Er de ikke kære?

Farfar har fået en ny harddisk optager, som kan gå på YouTube, - og det har Emilie hurtigt luret. Hun er altså en ørn til teknik. Jeg tænker tit på hvordan vores børn kommer til at være os totalt overlegne i forhold til teknik, - de vokser op med det som en naturlig del af deres hverdag. Jeg har svært ved at forestille mig en hverdag uden al den teknink, som ikke var der i min barndom, men som jeg synes er uundværeligt i dag.

Ha en dejlig dag
Knus Carina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar