mandag den 9. januar 2012

Et godt børnespil

Min søster og jeg er så heldige, at vi hver har 2 børn og at de er kommet parvis med 6 mdr. imellem. Nu hvor de mindste er 3 og de ældste er 5 år, er det blevet rigtig sjovt at spille spil og de nyder det meget! Vi spillede "Find og vind" lillejuleaften og igen her i weekenden og det kan klart anbefales. Det er meget simpelt og selv de 3 årige kan vinde over de 5 årige! Så alle har en fair chance.

Spillet består af en række billede kort, en række spørgsmålskort, et "stopur", markerings brikker (a la ludo brikker) og en point blok. Billede kortene spredes ud over bordet og der vælges en til at styre stopuret (vi lader det gå på omgang, da ungerne synes det er meget sjovt). Første deltager får sit kort, som eksempelvis forestiller et udsnit af et af billede kortene eller en opgave om at finde kortet med det dyr der vrinsker, eller at finde 2 dyr der lever i vandet ect. Når kortet er læst op/ blevet givet til deltageren, startes stopuret. Når opgaven er udført stoppes uret igen og pointene kan aflæses.Så hvis du gerne vil spille sammen med dine børn, så prøv dette spil :-)

3 kommentarer:

 1. Tak for inspirationen. Har en pige der bliver 4 om et månede og er i vildrede over hvad vi skal give hende. Hun fik jo ALT juleaften. Men hun er begyndt at få interesse for at spille. så tror helt sikkert dette spil kommer på ønske sedlen. ;-)

  kh Kristiane

  SvarSlet
 2. Ja, jeg takker også da vi helt sikkert godt kan bruge det spil hos os. Trods det, at de er 6 og 8 :o)
  Og det er fantastisk at spille med sine børn, store som små :o)

  SvarSlet
 3. Ja i kan godt glæde jer. Selv ungernes mormor gik meget op i at spille :-)

  SvarSlet