søndag den 16. december 2012

Travlt optaget af julegave-produktion

Ja der er nok at se til i denne søde juletid.... Weekenden har jeg brugt i dejligt selskab med mine skønne unger. Jon har været på arbejde, så vi har rigtig kunnet slå os løs med de kreative sysler. De fleste ting kan jeg af gode grunde ikke vise endnu, men her er der et par stykker der godt kan afsløres.

Jeg har forsøgt mig med at tegne på krus. Jeg har brugt en "outliner" fra Panduro. Det blev lettere rystet, men det får det egentlig bare til at se lidt rustikt ud. Krusene skal gives til min søster og hendes mand og på den ene står der "Behind every woman is a substantial amount of coffee" og på den anden "i´d quit drinking coffee, but i´m not a quitter". Og ja, de er kaffe-drikkere.


Til børnenes oldemor på fars side af familien har jeg lavet disse lysestager. For hvad giver man gamle mennesker, der siger at de ikke ønsker sig noget? Jeg har farvet nogle gamle glas med decoupagelim iblandet frugtfarve, sat billeder på og tilsidst blonde, bånd og hjertesimlisten. Håber de falder i god jord.


Jeg har rigtig været produktiv denne jul, men det må jeg bare vise frem senere. Her til aften fik jeg taget et dejligt billede af de to små, som jeg gerne vil dele med jer :-)


Det er så dejligt at se, at de har så meget glæde ud af hinanden. De leger altid sammen, krammer og efterspørger den anden, hvis de ikke ved hvor den er.

Nå, nu er jeg v ed at være brugt. Og i morgen tidlig står den på studier igen efter en god weekend :-)

Godnat derude

Knus Carina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar